KANARISOTTO

Paista pannulla 400 g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita.

Lisää 6 dl vettä, 3dl riisiä, kanaliemikuutio ja pussi pakaste herne-maissi-porkkanaa.

Anna kiehua vähän aikaa ja lopuksi miedolla lämmöllä anna risoton kypsyä rauhassa meheväksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin Fileesuikaleet Hunaja (Atria), annos 200g1600g2240kcal256g40g118.4g0g
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaton 960g1391kcal31.2g303.4g2.1g6.5g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)40g104kcal5.2g4.8g7.2g0.2g
Apetit herne maissi porkkana 200g800g544kcal24.8g96g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6800g8558kcal634.4g888.4g266.6g13.4g
Valittu annoskoko3400g4279kcal317.2g444.2g133.3g6.7g
Annoskoko puolitettuna1700g2140kcal158.6g222.1g66.7g3.4g
Arvot/100g100g126kcal9.3g13.1g3.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211396