Mustikan täytetyt paprikat (vhh)

(Täytekasvisten määrät suurinpiirtein, jokainen tyylillään)

Leikkaa paprika neljään osaan, ja poista siemenet.

Laita "veneisiin" parsakaalia, sipulia (jalapenoja) ja näiden päälle pari nokaretta tuorejuustoa.

Lisäksi vielä siivu juustoa ja mausteet, itse käytin timjamia ja mustapippuria.

Uunissa 200 astetta vartin verran, ja jos haluaa lopuksi vähän aikaa grillivastuksella.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 1200g362kcal11.3g61.2g2.4g24g
Parsakaali brokkoli 1000g351kcal46.2g19.5g3g25g
Sipuli 200g61kcal2.5g9.6g0.4g3.4g
Creme bonjour 14% valkosipuli600g1020kcal45g15g84g0g
Juusto, Arla Kadett 5%400g760kcal136g6g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6800g5105kcal482g222.6g219.6g104.8g
Valittu annoskoko3400g2553kcal241g111.3g109.8g52.4g
Annoskoko puolitettuna1700g1276kcal120.5g55.7g54.9g26.2g
Arvot/100g100g75kcal7.1g3.3g3.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214697