Juustomakaronilaatikko

Keitä makaroni kypsäksi ja valmista valkokastike.

Sulata voi ja lisää jauhot.

Ohenna jauho-voi seosta maidolla kunnes saat valkokastikkeen.

Varo polttamasta pohjaan.

Lisää juusto valkokastikkeeseen pienissä erissä.

Rasvaa vuoka voila ja laita siivilöidyt makaronit sinne.

Lisää juustokastike päälle, sekoita ja painenele tiiviiksi.

Paista 175 C asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Arisa0071

Arisa0071 sanoi...

Eri juustoilla makua voi säätää haluamakseen. Juustokastiketta voi myös maustaa valkopippurilla, muskotilla tai viherpippurilla.

keskiviikko 21.03.2012 klo 14:49

AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvämakaroni-Fusilli (Myllyn paras), annos 83g800g2560kcal110.4g464g25.6g65.6g
Voi, 1 tl, 5 g120g876kcal1.2g1.2g96g0g
Vehnäjauho puolikarkea 80g275kcal8.2g56g1g2.8g
Maito, Kevyt800g368kcal25.6g38.4g12g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa1600g4800kcal368g0g368g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6800g17757kcal1026.8g1119.2g1005.2g136.8g
Valittu annoskoko3400g8879kcal513.4g559.6g502.6g68.4g
Annoskoko puolitettuna1700g4439kcal256.7g279.8g251.3g34.2g
Arvot/100g100g261kcal15.1g16.5g14.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281336