Kaurarieska

Sekoita kaikki aineet ja kumoa leivinpaperin päälle pellille.

Paista noin 1/2 tuntia 200 C kauniin ruskeaksi.

Leivästä saa gluteenittoman käyttämällä gluteenittomia jauhoja.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Liljuska54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)2495g798kcal82.3g112.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 249g856kcal25.4g174.6g3g8.7g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 274g391kcal34.3g0.8g28.1g0g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl374g1310kcal52.4g209.5g28.1g37.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6800g6710kcal388.8g994.4g118.4g92.2g
Valittu annoskoko3400g3355kcal194.4g497.2g59.2g46.1g
Annoskoko puolitettuna1700g1678kcal97.2g248.6g29.6g23.1g
Arvot/100g100g99kcal5.7g14.6g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298534