Katkarapu-avokaado salaatti

Sulata katkaravut pussin phjeen mukaan.

Halkaise avokaado ja poista kivi, kuutio.

Kuutioi sipuli.

Silppua tuore tilli.

Sekoita Cremé Fraicé ja majoneesi keksknään, lisää avokado, katkaravut, sipuli ja tilli, sekoita.

Anna maustua n. 1h ajan kylmässä.

Loistavaa paahtoleivän päällä!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Mariska82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Avokado, kuorittu, kivetön 682g1352kcal17.9g5.3g132.4g45.7g
Punasipuli, kuorittu, 100g671g181kcal8.7g32.2g1.3g11.4g
Katkarapu, rainbow1023g1023kcal235.4g0g9.2g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio569g796kcal15.9g37g68.2g0g
ULTRA KEVYT MAJONEESI (Felix), annos 10g171g307kcal2.9g18.8g25.6g0g
Tilli, tuore 284g85kcal10.5g2.6g2.3g6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6800g7489kcal582.6g191.8g478g126.2g
Valittu annoskoko3400g3745kcal291.3g95.9g239g63.1g
Annoskoko puolitettuna1700g1872kcal145.7g48g119.5g31.6g
Arvot/100g100g110kcal8.6g2.8g7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359430