Lanttu-soijamuhennos

Paistetaan lanttusilppua miedolla lämmöllä pannulla n.10min.

Lisätään soijarouhe, vesi ja jauhelihamauste.

Nostetaan lämpöä niin, että seos alkaa poreleimaan.

Haudutetaan 10-15min ja lisätään tarvittaessa vettä.

Kun lantut ovat läpikuultavia kauttaaltaan, maustetaan mössö vielä valkopippurilla ja siirapilla.

Lisätään kerma ja annetaan taas hautua niin kauan kuin vain maltetaan :D

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Ripititta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 1400g404kcal14g64.4g4.2g25.2g
Kuohukerma,valio,2dl333g1133kcal6.7g10g116.7g0g
Siirappi, tumma133g427kcal0.1g98.7g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g150g485kcal75g45g0.7g8.2g
Jauhelihamauste, annos 15g50g1.5kcal0g0.5g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 1333g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6800g4900kcal191.6g437.2g244.2g66.8g
Valittu annoskoko3400g2450kcal95.8g218.6g122.1g33.4g
Annoskoko puolitettuna1700g1225kcal47.9g109.3g61.1g16.7g
Arvot/100g100g72kcal2.8g6.4g3.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382499