Kevyt rahkapiirakka

Tee normi pullataikina.

Sekoita täytteen aineet keskenään.

Laita pohja piirakkavuokaan ja täyte päälle.

Uuni 200 astetta .Paista noin 20-20 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Kaijukka2013
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen400g132kcal13.2g19.6g0g0g
Hiiva, 50g100g61kcal13.1g1.1g0.4g0g
Sokeri96g390kcal0g95.9g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g40g124kcal4.4g24g2.8g11.2g
Vehnäjauho puolikarkea 650g2230kcal66.2g455g7.8g22.7g
Margariini 80% keskiarvo120g852kcal0.4g0.2g96g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1000g560kcal85g50g2g0g
Sokeri 255g1036kcal0g254.9g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)200g440kcal26.2g1g37.2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g20g80kcal0g19.8g0g0g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 400g107kcal1.6g5.7g2.9g7.3g
Rusina120g330kcal3.4g72.1g0.6g11.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6802g12685kcal427g1998.6g299.4g105.6g
Valittu annoskoko3401g6342kcal213.5g999.3g149.7g52.8g
Annoskoko puolitettuna1701g3171kcal106.8g499.7g74.9g26.4g
Arvot/100g100g187kcal6.3g29.4g4.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=350434