Carbonara

Pekoni kärisemään, ruskistuksen jälkeen talouspaperin päälle jolloin liian rasvat pois.

Kinkun kanssa takaisin pannulle, creme faiche sekaan mausteineen.

Kun pasta kypsää lisätään perkonikastike ja mukaan rikotaan kananmunat.

Sekoitetaan kunnes kanamunat ovat hyytyneet.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistamaton [annos 170g]351g1184kcal42.1g0g129.8g0g
Kokolihaleikkele, saunapalvikinkku, rasvaa 6 % 351g420kcal57.7g0g21g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty1403g1964kcal72.4g392.2g9.5g47.7g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g53g337kcal0.6g1.6g37.4g0g
Soijakastike 35g21kcal1.8g3.3g0g0g
Mustaleimaemmental (Valio)70g281kcal20.3g0g22.4g0g
Kananmuna kuoreton 386g550kcal48.2g1.2g39.5g0g
Parmesan formaggio da pasta35g160kcal14g0g11.6g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 18g51kcal1.9g2.6g3.7g0.1g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g701g772kcal21g45.6g56.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6804g11480kcal560g893g662g95.6g
Valittu annoskoko3402g5740kcal280g446.5g331g47.8g
Annoskoko puolitettuna1701g2870kcal140g223.3g165.5g23.9g
Arvot/100g100g169kcal8.2g13.1g9.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143853