Metukka-Makaronisalaatti

1. Pilko missä tahansa järjestyksessä juusto, metvursti, omena ja suolakurkku pieniksi kuutioiksi, lisää myös tonnikala salaattipohjaan.

2. Keitä makaroni suolan kanssa, puoli kiloa kuivaa makaronia vastaa noin 1300g valmista tavaraa.

3. Lisää ensin makaroni salaattipohjaan ja sitten kermaviili.

4. Sekoita tasaiseksi.

5. Pistä tunniksi pariksi kylmään asettumaan.

Tästä hyvänmakuinen ja helppo salaatti vaikkapa illanistujaisiin (itse en ahneuksissani jaa-a tätä muille), luovuutta saa ja pitääkin käyttää, joten muuntele raaka-aineita mielesi mukaan, myös kevyemmäksi voi tämän tehdä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Anzmo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Venäläinen meetvursti (Kotivara)449g1946kcal97.1g17.5g166.3g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 1348g1302kcal40.6g264.1g4.3g13.3g
Omena, keskikokoinen 200g180g61kcal0.4g12.8g0.5g3.2g
Kermajuusto 17% (Pirkka), annos 40g360g989kcal104.3g0.4g61.1g0g
Suolakurkku (Rainbow)180g54kcal1.4g10.6g0.2g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 719g951kcal18.9g23g86.3g0g
Tonnikala öljyssä 166g316kcal45.1g0g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6804g11237kcal615.6g656.8g667.4g33g
Valittu annoskoko3402g5618kcal307.8g328.4g333.7g16.5g
Annoskoko puolitettuna1701g2809kcal153.9g164.2g166.9g8.3g
Arvot/100g100g165kcal9g9.7g9.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=460625