Sunnuntai-rouhesämpylät

Lämmitä vesi +42 asteeseen ja liota sokeri ja suola.

Yhdistä toisessa astiassa suurin osa sämpyläjauhoista ja kuivahiiva.

Yhdistä taikina-ainekset ja vatkaa lisäten samalla loput jauhot.

Lisää loppuvaiheessa huoneenlämpöinen margariini.

Anna kohota 30 min.
tee joko pyöreitä tai soikeita sämpylöitä ja anna kohota vielä liinan alla 30 min.
Voitele vedellä, ja paista 225 asteessa noin 12- 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Krista73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)1390g4866kcal166.8g959.3g26.4g69.5g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen965g6951kcal0g0g772.4g0g
Suola, annos 3g19g0kcal0g0g0g0g
Sokeri46g188kcal0g46.3g0g0g
Vesi965g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g21g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6816g24010kcal333.6g2011.2g1597.6g139g
Valittu annoskoko3408g12005kcal166.8g1005.6g798.8g69.5g
Annoskoko puolitettuna1704g6003kcal83.4g502.8g399.4g34.8g
Arvot/100g100g352kcal4.9g29.5g23.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=122716