Bellnannin pannu

- Keitä perunat.

- Kuutioi perunat ja lenkkimakkarat.

- Kuori ja hienonna sipuli.

- Kuullota sipulit öljyssä pannulla.

- Lisää joukkoon perunat ja makkarat, kääntele kunnes saavat väriä.

- Lisää kerma ja anna hautua, kunnes kerma on imeytynyt perunoiden joukkoon.

- Mausta rouhitulla mustapippurilla ja lisää pinnalle hienonnettua ruohosipulia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Uunilenkki, Maistuva, 1kpl=200g1201g2042kcal108.1g102.1g132.1g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1351g811kcal20.3g175.7g1.4g12.2g
Keiju rypsiöljy (Raisio)30g270kcal0g0g30g0g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
Ruokakerma Valio 5%601g360kcal7.2g16.8g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6816g7088kcal277g610.8g388g32g
Valittu annoskoko3408g3544kcal138.5g305.4g194g16g
Annoskoko puolitettuna1704g1772kcal69.3g152.7g97g8g
Arvot/100g100g104kcal4.1g9g5.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147583