KANARISOTTO

Paista pannulla 400 g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita.

Lisää 6 dl vettä, 3dl riisiä, kanaliemikuutio ja pussi pakaste herne-maissi-porkkanaa.

Anna kiehua vähän aikaa ja lopuksi miedolla lämmöllä anna risoton kypsyä rauhassa meheväksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin Fileesuikaleet Hunaja (Atria), annos 200g1604g2245kcal256.6g40.1g118.7g0g
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaton 962g1394kcal31.3g304.1g2.1g6.5g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)40g104kcal5.2g4.8g7.2g0.2g
Apetit herne maissi porkkana 200g802g545kcal24.9g96.2g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6816g8578kcal636g890.4g267.2g13.4g
Valittu annoskoko3408g4289kcal318g445.2g133.6g6.7g
Annoskoko puolitettuna1704g2145kcal159g222.6g66.8g3.4g
Arvot/100g100g126kcal9.3g13.1g3.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211396