Janskun Perusletut

20gmantelijauhoja = 0,5dl

Yhdistä jauhot, munat, vesi ja suola ja makeutusaine haluttaessa tehosekoittimeen..

Lämmitä öljytty pannu.

Kun öljy on tulikuumaa lisää taikinaa ja paista ohuesti molemmin puolin

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g478g2870kcal114.8g31.6g258.3g0g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)1315g1830kcal146g5.3g136.8g0g
Vesi1196g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g60g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow359g3229kcal0g0g358.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6816g15856kcal521.6g73.8g1507.6g0g
Valittu annoskoko3408g7928kcal260.8g36.9g753.8g0g
Annoskoko puolitettuna1704g3964kcal130.4g18.5g376.9g0g
Arvot/100g100g233kcal7.7g1.1g22.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270703