Tanjan espanjalainen munakas

Kuullota oliiviöljyssä valkosipuli ja tomaattipyree.

Lisää tomaatit ja perunat, paista kunnes perunat saaneet väriä molemmilta puolilta.

Lisää päälle vatkattu muna-maitoseos.

Mausta suolalla ja oreganolla.

Pienennä levy ja anna munakkaan hyytyä valmiiksi.

Kun pinta lähes hyytynyt lisää päälle halutessasi edam-raaste ja pieniä nokareita pestoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tasetala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)1204g1517kcal132.5g3.6g108.4g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 271g116kcal9.2g13g2.7g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen602g120kcal3.6g22.9g1.8g8.4g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 903g497kcal14.5g119g1.5g7.7g
Oliiviöljy 60g533kcal0g0g60.2g0g
Valkosipuli 48g52kcal3.8g7.9g0.3g1g
Tomaattipyree, Pirkka90g74kcal3.1g17.2g0.9g0.9g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g181g479kcal50.6g0g30.7g0g
Pesto (Pirkka)48g279kcal2.1g1.8g29.4g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6816g7334kcal438.8g370.8g471.8g40.2g
Valittu annoskoko3408g3667kcal219.4g185.4g235.9g20.1g
Annoskoko puolitettuna1704g1834kcal109.7g92.7g118g10.1g
Arvot/100g100g108kcal6.4g5.4g6.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335092