Savulohikastike

100g purjoa
50 g rucolaa
150 g viipaloitua savulohta
1 tl rouhittua mustapippuria
1 rkl ruokaöljyä
1 prk Flora ruokakermaa 4 %

Huuhdo ja viipaloi purjo
Kuullota pannulla hetki öljyssä
Lisää kerma, mausta ja kiehauta
Revi tai leikkaa rucola saksilla pieneksi, samoin lohiviipaleet ja sekoita joukkoon
Anna vielä kuumetua ja tarjoa pinaatti tagliatellen kanssa !

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 601g138kcal10.9g14.4g1.2g12.6g
Rucola tuore (Italia), annos 15g301g66kcal8.7g5.4g0.9g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g902g1740kcal171.3g0.9g117.2g0g
Mustapippuri 12g34kcal1.3g4.6g0.4g3.2g
Kylmäpuristettu luomu rypsiöljy (Rainbow), annos 5g90g811kcal0g0g90.2g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)1503g902kcal15g67.6g60.1g9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6816g7381kcal414.4g185.8g540g49.6g
Valittu annoskoko3408g3690kcal207.2g92.9g270g24.8g
Annoskoko puolitettuna1704g1845kcal103.6g46.5g135g12.4g
Arvot/100g100g108kcal6.1g2.7g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340967