Pannukakku

Sekoita maito, suola ja vehnäjauhot tasaiseksi massaksi.

Lisää joukkoon rypsiöljy.

Anna taikinan turvota 1-3 tuntia.

Vaahdota kevyesti munat ja sokeri, sekoita taikinaan ja kaada taikina uunivuokaan.

Paista 225, kunnes pannukakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1995g659kcal65.8g97.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 798g2739kcal81.3g558.7g9.6g27.9g
Rypsiöljy 172g1518kcal0g0g171.6g0g
Kananmuna kuoreton 339g484kcal42.4g1g34.8g0g
Sokeri 100g405kcal0g99.7g0g0g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6816g11607kcal379g1514.4g432g55.8g
Valittu annoskoko3408g5803kcal189.5g757.2g216g27.9g
Annoskoko puolitettuna1704g2902kcal94.8g378.6g108g14g
Arvot/100g100g170kcal5.6g22.2g6.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=376071