Tomaattinenkiinankaalikeitto

Hienonna sipuli ja kuulota sitä pikku hetki öljyssä.

Lisää pieneksi pilkottu kesäkurpitsa ja jatka.

Lisää silputtu kaali ja jokunen desi vettä.

Anna hatua kannen alla miedolla lämmöllä.

Viipaloi porkkanat ja lisää ne kattilaan.

Lisää tomaattimurskat ja pyre.

Maistele ja lisää fondia maun mukaan.

Anna porista kauan.

Itse keitin noin 2 tuntia.

Annoskoko oli lopulta 5 x 405g

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 682 grammaa

Haanis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattipyree, Pirkka7g5.7kcal0.2g1.3g0.1g0.1g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g37g13kcal0.4g2.5g0.2g0.5g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g50g18kcal0.5g3.2g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Ruokaöljy keskiarvo 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Kesäkurpitsa zucchini 35g6.3kcal0.2g0.9g0.1g0.2g
Kiinankaali 85g17kcal1.3g1.9g0.3g0.8g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)3g3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g15g4.2kcal0.1g0.9g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana682g210kcal6g22.8g10.2g4.4g
Valittu annoskoko341g105kcal3g11.4g5.1g2.2g
Annoskoko puolitettuna171g53kcal1.5g5.7g2.6g1.1g
Arvot/100g100g31kcal0.9g3.3g1.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428929