Hirvenjauhelihakastike

Pannu lämpenemään öljyn kanssa.

Valkosipuli murskana pannulle ja sen jälkeen jauheliha.

Ruskistetaan...

Lisätään mausteet, lihaliemi.

Lisätään jauhot ja kohta perään vesi.

Seikoitetaan...

Lisätään tomattipyree ja ketsuppi ja muut kastikkeet.

Maistetaan ja voi lisätä mausteita tarvittaessa.

Annetaan kypsyä pikkuteholla vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis117g130kcal25.6g0g3.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.9g26kcal0g0g2.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.7g30kcal0.9g6.1g0.1g0.3g
Lihaliemikuutio, kappale (X-tra), annos 10g2.9g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g2.9g2.2kcal0.1g0.4g0g0g
Ketsuppi, Heinz10g11kcal0.1g2.5g0g0.1g
Sinappinen salaatinkastike pirkka4.4g14kcal0.4g0.3g1.4g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 189g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu2.9g3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Valkopippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana683g437kcal54.8g20g15.8g1.6g
Valittu annoskoko341g218kcal27.4g10g7.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna171g109kcal13.7g5g4g0.4g
Arvot/100g100g64kcal8g2.9g2.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327859