Lanttua ja porkkanaa itämaisesti (Celia)

Silppua sipulit ja valkosipulinkynnet.

Kuutioi kesäkurpitsa.

Tee porkkanoista ja lantusta kuorimaveitsellä suikaleita.

Kuumenna kasviksia öljyssä pannulla.

Lisää 5 ruokalusikallista garam masalaa ja jogurtti.

Sekoita.

Anna hautua kannen alla ainakin 15 min.

Voi lisätä myös paistettuja broilerin suikaleita.

Raejuustoa lisäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Ren
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g700g196kcal4.2g41.6g1.4g17.5g
Lanttu 700g202kcal7g32.2g2.1g12.6g
Turkkilainen jogurtti (Lindahl), annos 50g933g1119kcal30.8g34.5g93.3g0g
Sipuli (kuorittu)257g69kcal3.3g12.3g0.5g4.4g
Oliiviöljy 93g825kcal0g0g93.3g0g
Valkosipuli 35g38kcal2.8g5.7g0.2g0.7g
Kesäkurpitsa zucchini 700g126kcal3.9g17.5g2.8g4.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6832g5150kcal104g287.6g387.2g80.2g
Valittu annoskoko3416g2575kcal52g143.8g193.6g40.1g
Annoskoko puolitettuna1708g1288kcal26g71.9g96.8g20.1g
Arvot/100g100g75kcal1.5g4.2g5.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134600