Täytetyt paprikat

Kuutioi sipuli ja laita kuumalle pannulle.

Paahda muutama minuutti ja lisää jauheliha.

Ruskista ja lisää suikaloitu tai raastettu kesäkurpitsa, suikaloitu tomaatti ja mausteet (esim mustapippuri, paprikajauhe, sweet chili kastiketta 1-2 rkl, ketsuppia loraus).

Hauduta hetken aikaa.

Puolita paprikat ja ota siemenet pois.

Laita öljytylle paistinvadille.

Täytä ja laita reilusti täytettä.

Haltessasi juustoraastetta.

Paista 180C noin 45 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Eevamaarit
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 1400g410kcal13.2g63g5.6g26.6g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 1400g4487kcal374.8g0g335.2g0g
Sipuli 105g32kcal1.3g5g0.2g1.8g
Kesäkurpitsa zucchini 210g38kcal1.2g5.2g0.8g1.5g
Raejuusto, Keso, maustamaton 1,5% (Arla)158g110kcal17.3g3.9g2.4g0g
Mustapippuri 3.5g10kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Tomaatti 140g32kcal0.8g4.8g0.4g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6832g10237kcal818g166.4g689.4g65.6g
Valittu annoskoko3416g5119kcal409g83.2g344.7g32.8g
Annoskoko puolitettuna1708g2559kcal204.5g41.6g172.4g16.4g
Arvot/100g100g150kcal12g2.4g10.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=190490