Papupata

Kuumenna kasari.

Laita voi, öljy ja pekoni kasariin.

Kun paistaminen on lähtenyt käymään lisää kasariin sipuli ja valkosipuli.

Kuullota hetki.

Lisää kasariin pavut, sienet ja kerma.

Voit ohentaa paistosta vedellä.

Mausta mustapippurilla tai chilillä.

Pata paranee uudelleen lämmitettäessä.

Voidaan käyttää pääruokana sellaisenaan jolloin annoskoko on tuplat tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gogreen papumix tetra (Gogreen), annos 230g1076g1023kcal75.3g161.4g10.8g86.1g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g936g3182kcal131g0g290.1g0g
Sienikuutiot (Sauvonsäilyke), annos 160g749g150kcal18.7g9g3.7g0g
Sipuli (kuorittu)281g76kcal3.6g13.5g0.6g4.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g94g97kcal7.4g15.3g0.6g1.9g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 234g772kcal4.7g7g81.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl23g211kcal0g0g23.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g23g171kcal0.2g0.2g18.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6832g11362kcal481.8g412.8g859.6g185.6g
Valittu annoskoko3416g5681kcal240.9g206.4g429.8g92.8g
Annoskoko puolitettuna1708g2841kcal120.5g103.2g214.9g46.4g
Arvot/100g100g166kcal7.1g6g12.6g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272701