Näkkäri

Kaada kaikki ainekset monitoimikoneeseen.

Sekoita kunnes siitä tule yksi yhtenäinen mössö, anna hetken levätä, kaada voideltuun leivinpaperiin, ensin puolet taikinasta.

Aseta toinen voideltu leivinpaperi päälle, painele levyksi.

Tee toisella puoliskolla sama asia.

Paista uunissa 160 astetta noin 70 min. Jos ilmankiertouuni, anna pellit olla uunissa kok ajan.

Jos tavallinen, vaihda peltien paikka noin 35 minuutin kuluttua.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Jeccan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g1120g6384kcal255.4g218.4g555.5g67.2g
Kurpitsansiemen kuoreton, Risetti280g1588kcal68.6g38.9g128.5g0g
Saksanpähkinä 168g1143kcal24.7g5.5g109.6g26.7g
Pellavansiemen Risenta 1rkl=n. 10g280g1047kcal64.4g0g86.8g78.4g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g168g17kcal2.5g0g1g142.8g
Vesi1400g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6832g20357kcal831.2g525.6g1762.8g630.2g
Valittu annoskoko3416g10178kcal415.6g262.8g881.4g315.1g
Annoskoko puolitettuna1708g5089kcal207.8g131.4g440.7g157.6g
Arvot/100g100g298kcal12.2g7.7g25.8g9.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318200