Quorn bolognesekastike

Paista sipulit rasvassa, lisää paseerattu tomaatti ja mausteet (basilika, pippuri ja suola).

Kiehauta.

Lisää Quorn rouhe ja vettä tarpeen mukaan.

Keitä jonkun aikaa, voit myös antaa hautua miedolla lämmöllä puolikin tuntia.

Lisää valkosipulit lopuksi jos haluat vahvan valkosipulin maun, tai keittämisen alkuvaiheessa jos haluat mausta miedomman.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Gotya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Quorn rouhe (Quorn), annos 75g1051g1104kcal152.4g47.3g21g57.8g
Sipuli 456g138kcal5.7g21.9g0.9g7.7g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1752g438kcal22.8g73.6g3.5g0g
Valkosipuli 105g114kcal8.3g17.1g0.6g2.2g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 53g372kcal0g0g42g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6832g4330kcal378.4g319.8g136g135.4g
Valittu annoskoko3416g2165kcal189.2g159.9g68g67.7g
Annoskoko puolitettuna1708g1083kcal94.6g80g34g33.9g
Arvot/100g100g63kcal5.5g4.7g2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354740