Kermainen possupata -Karppi

Silppua sipulit, ja suikaloi paprika.

Kypsennä kinkku pannulla öljyssä.

Lisää sipulit ja paprika - kypsyttele lisää 5 min.
Lisää lihaliemi ja anna hautua miedolla lämmöllä 15 - 20 min.
Lisää sitten juusto ja mausteet.

Lämmitä kuumaksi ja tarjoile riisin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kunnon kinkkusuikale (Snellman), annos 300g1052g1052kcal178.9g10.5g31.6g0g
Sipuli (kuorittu)193g52kcal2.5g9.3g0.4g3.3g
Valkosipuli 35g38kcal2.8g5.7g0.2g0.7g
Paprika keltainen 456g137kcal4.3g23.3g0.9g9.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl35g88kcal4.2g0.5g7.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 1403g0kcal0g0g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton175g281kcal14g7g22.8g0g
Oliivi-, avokado- ja pellavansiemen öljy (kylmäpuristettu (Natural nutrition), annos 5g53g423kcal0g0g47.3g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g3.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6832g4142kcal413.4g112.6g221.8g26.2g
Valittu annoskoko3416g2071kcal206.7g56.3g110.9g13.1g
Annoskoko puolitettuna1708g1036kcal103.4g28.2g55.5g6.6g
Arvot/100g100g61kcal6.1g1.6g3.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=379152