Katjan kanttarellipiirakka

Paista sieniä, purjoa ja valkosipulia voissa hetki.

Lisää tuorejuusto.

Lusikoi taikina piirakkapohjalle.

Vatkaa 2 munaa ja kerma sekaisin.

Mausta.

lisää juustoraaste pinnalle ja kaada muna-kermaseos.

Paista uunissa 200 asteessa n.30-40min,

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina suolaiseen leivontaan (Myllyn paras), annos 380g114g393kcal8.9g44.5g19.3g2.3g
Kanttarelli, tuore, annos 100g60g14kcal1.1g1.8g0.3g1.1g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus15g53kcal2.1g0.1g4.8g0g
Oivariini vähärasvainen1.5g8.3kcal0g0g0.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 60g198kcal1.2g1.8g21g0g
Kananmuna kuorineen punnittu33g42kcal3.6g0.1g3g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g15g52kcal1g3g4g0g
Eva sulatejuusto savuporo-kevätsipuli (Arla ingman), annos 200g30g45kcal4.8g0.3g2.7g0g
Purjosipuli 14g3.1kcal0.2g0.3g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana684g1617kcal45.8g103.8g112g7.4g
Valittu annoskoko342g809kcal22.9g51.9g56g3.7g
Annoskoko puolitettuna171g404kcal11.5g26g28g1.9g
Arvot/100g100g236kcal6.7g15.2g16.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373697