Iloleipurin banaanikakku

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

Sulata voi, anna jäähtyä.

Vatkaa muna ja sokeri, lisää voi, kuivat aineet ja soseutettu banaani.

Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan, paista 15-20 min/200 C.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 68g491kcal0.8g0.3g55.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 73g252kcal7.5g51.4g0.9g2.6g
Kananmuna kuorineen punnittu 63g79kcal7g0.2g5.7g0g
Sokeri 38g156kcal0g38.3g0g0g
Banaani, kuorittu 90g79kcal1g16.5g0.4g1.6g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g4.5g14kcal0.5g2.7g0.3g1.3g
Leivinjauhe 4.5g7.9kcal0.2g1.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana684g2157kcal34g222.2g124.8g11g
Valittu annoskoko342g1079kcal17g111.1g62.4g5.5g
Annoskoko puolitettuna171g539kcal8.5g55.6g31.2g2.8g
Arvot/100g100g315kcal5g32.5g18.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264700