Vihanneslihakeitto

Kiehauta vesi ja liemikuutiot, lisää suikaloidut kasvikset ja kevyesti ruskistettu jauheliha, keitä hetki.

Lisää tomaattimurska, 2 rkl vasikanfondia, purista keittoon 2-3 valkosipulin kynttä, lopuksi meiramia ja persiljasilppua

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi141g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali38g7.9kcal0.4g1.3g0.1g0.8g
Porkkana 38g12kcal0.2g2.1g0.1g1g
Palsternakka 14g8.9kcal0.1g1.7g0.1g0.6g
Selleri, annos 50g14g2kcal0.1g0.4g0g0g
Sipuli 19g5.7kcal0.2g0.9g0g0.3g
Paistijauheliha 10%38g64kcal7.5g0g3.7g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr2.1g5.8kcal0.2g0.2g0.5g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g37g15kcal0.6g3g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g2.8g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana684g248kcal19.2g20.2g9g5.4g
Valittu annoskoko342g124kcal9.6g10.1g4.5g2.7g
Annoskoko puolitettuna171g62kcal4.8g5.1g2.3g1.4g
Arvot/100g100g36kcal2.8g3g1.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125712