Kanamakaroonilaatikko

Kana paistetaan pannulla kypsäksi.

Keitä fusillit (tai tavallinen tumma makarooni) vedessä, jossa on kasvisliemikuutio.

Suolaa ei tarvitse erikseen lisätä.

Sekoita kana fusilleihin, kaada vuokaan, kaada kerma tasaisesti vuokaan ympäriinsä, laita juustoraastetta päälle.

Uuni 200C ja puoli tuntia.

Tulee nopeasti ja helposti.

Voit muokata helposti laittamalla sekaan yrttejä tai pekonia.

Makaroonin määrää voi myös vähentää, esim. 3/4 osaa pussista riittää hyvin.

Voit myös vaihtaa valmiiksi maustetun kanan naturelliin, ja maustaa itse- suurin osa kaloreista on juuri niissä maustemössöissä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Succubus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileitä, maustettuja (Kariniemi), annos 245g111g155kcal21g2.9g7g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl90g77kcal1.3g4g6.3g0g
Fusilli tumma pasta (Torino), annos 100g90g316kcal14.4g57.8g2.3g5.4g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow5.9g15kcal0.6g0.6g1.2g0.1g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g45g117kcal13.5g0.9g6.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana684g1360kcal101.6g132.4g47.2g11g
Valittu annoskoko342g680kcal50.8g66.2g23.6g5.5g
Annoskoko puolitettuna171g340kcal25.4g33.1g11.8g2.8g
Arvot/100g100g199kcal14.9g19.4g6.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216081