Jauhelihaperunavuoka ala heini

Viipaloi perunat ja tomaatit ohuiksi.

Esim. raastinraudan viipalereunalla.

Paista sipuli ja jauheliha.

Mausta oman maun mukaan ja lisää sulatejuusto.

Voitele vuoka.

Annostele ensin kerros perunaa, sitten kerros jauhelihaa, kerros perunaa, kerros jauhelihaa ja tomaattiviipaleet päällimmäiseksi.

Tee lihaliemi ja kaada se lopuksi tasaisesti päälle.

Paista 175 astetta noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Heinisi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 50g11kcal0.3g1.7g0.2g0.7g
Peruna, keskikokoinen 60g148g89kcal2.2g19.3g0.1g1.3g
Lihaliemivalmiste rainbow valmis sekoitus (Rainbow), annos 100g75g4.5kcal0.1g0.4g0.3g0g
Atria kevyt jauheliha (Atria), annos 400g50g82kcal10g0g5g0g
Tomato Ketchup (Heinz), annos 25g19g14kcal0.2g4.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana684g403kcal25.6g52g11.2g4g
Valittu annoskoko342g201kcal12.8g26g5.6g2g
Annoskoko puolitettuna171g101kcal6.4g13g2.8g1g
Arvot/100g100g59kcal3.7g7.6g1.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289198