Pikamajoneesi

Laita korkeaan kapeaan astiaan öljy, muna, sinappi, etikka, sitruunamehu ja suola.

Laita sauvasekoitin astian pohjaan ja käynnistä se. Surauta pari kertaa kunnes majoneesi sakenee sopivasti.

Mausta halutessasi valkosipulilla, chilillä, yrteillä tai currylla.

Säilyy jääkaapissa noin vuorokauden verran.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 203g1791kcal0g0g202.5g0g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g87g113kcal11.4g0.3g7.2g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl15g21kcal0.7g1.4g1.4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton15g3.1kcal0g0.2g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)15g3kcal0g1g0g0g
Ruokasuola jodioitu 7.5g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana684g3862kcal24.2g5.8g422.2g0g
Valittu annoskoko342g1931kcal12.1g2.9g211.1g0g
Annoskoko puolitettuna171g966kcal6.1g1.5g105.6g0g
Arvot/100g100g565kcal3.5g0.8g61.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384485