Lämmin lehtikaalisalaatti

Ainekset 3 annosta
1(100g) Punasipuli
1(200g) Paprika
1 ps (125g) Lehtikaalisuikaleita Pirkka
1-2 rkl salaattijuustokuutioiden öljymarinadia
1 prk (375/200g) Pirkka salaattijuustokuutioita öljymarinadissa
1/2-1 rkl valkoviinietikkaa
mustapippuria
(ripaus suolaa)
Valmistus (alle 15 min)
1. Suikaloit sipuli ja paprika.

Kuullota niitä paistokasarissa pari minuuttia.

Lisää lehtikaalisuikaleet ja vesi.

Sekoita ja anna hautua kannen alla 3-5 minuuttia.

2. Lisää salaattijuustokuutiot.

Mausta valkoviinietikalla, pippurilla ja tarvittaessa suolalla.

Tarjoa sellaisenaan kasvisruokana tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Sallah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Paprika punainen 100g29kcal0.9g4.5g0.4g1.9g
Lehtikaali 63g25kcal2.2g2.5g0.4g1.3g
Salaattijuustokuutiot öljymarinadissa (Pirkka), annos 100g100g271kcal18g2g21g0g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)3.8g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana684g678kcal43.6g23.2g43.8g8.2g
Valittu annoskoko342g339kcal21.8g11.6g21.9g4.1g
Annoskoko puolitettuna171g170kcal10.9g5.8g11g2.1g
Arvot/100g100g99kcal6.4g3.4g6.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=465230