Kasvispata

Laita öljy kattilaan ja lisää lämminneeseen öljyyn pilkottu sipuli, kesäkurpitsa, paprika valutetut herkkusienet ja murskattu valkosipulin kynsi.

Kun kasviksista on irronnut nestettä, lisää seokseen kasvisfondi ja aivan lopuksi valutetut pavut.

Anna hautua kypsäksi hiljaisella tulella ja tarjoile lihan tai kanan lisukkeena tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 152 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Kesäkurpitsa zucchini 113g20kcal0.6g2.8g0.5g0.8g
Paprika punainen 23g6.6kcal0.2g1g0.1g0.4g
Paprika keltainen 23g6.8kcal0.2g1.1g0g0.5g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)6.7g6.7kcal0.5g1.1g0g0.1g
Oliiviöljy 2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow135g115kcal6.2g20.2g0.7g6.7g
Herkkusieni säilyke 16g2.7kcal0.3g0g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana684g372kcal17g55.4g7g18.6g
Valittu annoskoko342g186kcal8.5g27.7g3.5g9.3g
Annoskoko puolitettuna171g93kcal4.3g13.9g1.8g4.7g
Arvot/100g100g55kcal2.5g8.1g1g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94831