Broileria pekonilla ja sienillä

Pilko pekoni pieniksi paloiksi ja ruskista niitä pannulla.

Irtoava rasva kannattaa poistaa pannulta.

Lisää pieniksi pilkotut valkosipulinkynnet ja anna hetki paistua.

Lisää paloiksi pilkottu broileri ja anna ruskistua, lisää sienet, tilkka kermaa ja puoli purkkia Creme Bonjour Cuisinea.

Hauduta heti ja tarkista maku.

Itse käytin suolasieniä joten suolaa ei tarvinnut lisätä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Nelliflickan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton156g169kcal35.3g0g2.8g0g
Pekoni atria78g274kcal11.7g0g23.5g0g
Sieni rouskut, suolattu 50g13kcal0.8g1.2g0.3g1.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.1g3.3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 16g52kcal0.3g0.5g5.5g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni39g51kcal1.2g0.8g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana685g1123kcal99g6g74.4g3.2g
Valittu annoskoko342g561kcal49.5g3g37.2g1.6g
Annoskoko puolitettuna171g281kcal24.8g1.5g18.6g0.8g
Arvot/100g100g164kcal14.5g0.9g10.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228489