Kana-pasta keitto

Paista kana.

Laita kattilaan kana, sipulit, porkkana.

Mausta currullä (1/2 tl). Lisää vesi, kasvisliemikuutio, juusto ja spagetti.

Keitä 8 min. Lisää oregano (1 tl) ja pavut.

Keitä 2 min. Lisää ranskankerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Marsaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.4g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Broilerisuikale, keskiarvo 56g69kcal12g0g2.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g19g5.3kcal0.1g1.1g0g0.5g
Vihreä papu paloina (Apetit), annos 200g38g9kcal1.6g1.6g0g0g
Tumma Minispagetti, Torino (1dl=60g)26g92kcal4.2g16.8g0.7g1.6g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g23g66kcal4.5g0g5.2g0g
Ranskankerma Valio28g79kcal0.7g1g7.9g0g
Voi 1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana686g669kcal46.2g41.2g35.4g4.2g
Valittu annoskoko343g335kcal23.1g20.6g17.7g2.1g
Annoskoko puolitettuna171g167kcal11.6g10.3g8.9g1.1g
Arvot/100g100g98kcal6.7g6g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318597