Hirvenjauhelihakeitto

1 rkl oliiviöljyä teflon kattilan pohjalle ja paista siinä hirvenjauheliha kypsäksi.

Lisää puoli pussia sipulia pakastekuutioina.

Kaada päälle 2litraa vettä, kun vesi kiehuu, lisää 2 lihaliemikuutiota ja isoja keittojuureksia pussillinen, sekä 150g peruna-sipulisekoitusta ja 1tl suolaa.

Kiehauta 7 minuuttia

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 380 grammaa

Saher
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi113g11kcal1.7g1.7g0g0g
Isot keittojuurekset (Rainbow), annos 450g506g101kcal5.1g15.2g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi25g69kcal2.2g1.7g5.7g0g
Vesi2249g0kcal0g0g0g0g
Peruna-sipulisekoitus, Eldorado (500 g)169g115kcal2.7g25.1g0.2g0g
Hirvenjauheliha oma saalis337g378kcal74.2g0g10.1g0g
Oliiviöljy 16g139kcal0g0g15.7g0g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6840g1627kcal171.8g87.4g63.4g0g
Valittu annoskoko3420g814kcal85.9g43.7g31.7g0g
Annoskoko puolitettuna1710g407kcal43g21.9g15.9g0g
Arvot/100g100g24kcal2.5g1.3g0.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132389