Punarapu-fetasalaatti

Revi salaatti kulhon pohjalle (rucolakin sopii sekaan), pilko vihannekset ja lisää ne sekä feta ja ravunpyrstöt (Lidl, punaravunpyrstö, 68 kcal/g).

Purista päälle sitruunamehua n 2 tl, rouhi mausteeksi suolaa ja mustapippuria myllystä.

Sekoita kevyesti, tarkista maku.

Koristele tillisilpulla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 428 grammaa

Nane
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g500g550kcal90g10g15g0g
Katkarapu 600g410kcal86.6g0g6.6g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore40g10kcal0g3.6g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g600g122kcal3.6g22.8g1.8g8.4g
Kurkku, tuore600g60kcal3.6g10.1g0.6g4.2g
Jäävuorisalaatti, rapea800g80kcal8.8g6.4g1.6g9.6g
Tilli, tuore 40g12kcal1.5g0.4g0.3g0.8g
Paprika, punainen240g62kcal2.2g11g1g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6840g2612kcal392.6g128.6g53.8g55.6g
Valittu annoskoko3420g1306kcal196.3g64.3g26.9g27.8g
Annoskoko puolitettuna1710g653kcal98.2g32.2g13.5g13.9g
Arvot/100g100g38kcal5.7g1.9g0.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63616