Heidin kana-makaroni salaatti

Keitä makaronit ja paista (ja mausta) broilersuikaleet.

Silppua 1/2 ruukkua rucolaa, jääsalaattia ja lehtisalaattia + lisää 1pss herne-maissi-paprika sekoitusta.

Sekoita kaikki yhteen ja herkuttele fetajuuston, aurinkokuivattujen tomaattien sekä kevyen saluti kastikkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell1200g1320kcal276g0g25.2g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g60g9kcal0.6g1.2g0.1g0.8g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka60g6kcal0.7g0.5g0.1g0.6g
Lehtisalaatti (Ruukkusalaatti), annos 50g100g13kcal0.7g2.1g0.2g1g
Herne-maissi-paprika, Pirkka400g276kcal16g44g3.2g12.4g
Makaroni, keitetty, suolaa 1600g1545kcal48.2g313.4g5.1g15.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6840g6338kcal684.4g722.4g67.8g61.2g
Valittu annoskoko3420g3169kcal342.2g361.2g33.9g30.6g
Annoskoko puolitettuna1710g1585kcal171.1g180.6g17g15.3g
Arvot/100g100g93kcal10g10.6g1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98566