Lämmin salaatti

Keitä parsakaali suolatussa vedessä, että jäävät sopivan rapeiksi.

Paista sipuli öljyssä, lisää paprika ja herkkusienet.

Sekoita kulhoon parsakaali, paistetut paprikat ja herkkusienet.

Paista erikseen palvikinkku, ja lisää salaattiin.

Lisää papuja.

Mausta suolalla, pippurilla ja valkoisella balsamicolla ja sitruunamehulla.

Syö lämpimänä tai anna marinoitua yön yli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, keitetty, suolaa 640g222kcal29.3g12.4g1.9g15.9g
Paprika punainen 320g94kcal3g14.4g1.3g6.1g
Palvikinkku HK 3%240g240kcal43.2g1.2g7.2g0g
Sipuli, paistettu 160g162kcal2.1g7.8g13.1g2.8g
Oliiviöljy 288g2547kcal0g0g288g0g
Herkkusieni 320g51kcal6.7g1g1.1g4.8g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Balsamicokastike Bianca (Rajamäki)160g328kcal1.9g73.6g2.7g0g
Kidneypapu, suolaliemessä640g704kcal49.9g115.2g3.2g51.2g
Papu valkoinen, keitetty 640g689kcal54g89.6g2.2g44.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6848g10107kcal382.8g635.6g641.6g251.8g
Valittu annoskoko3424g5054kcal191.4g317.8g320.8g125.9g
Annoskoko puolitettuna1712g2527kcal95.7g158.9g160.4g63g
Arvot/100g100g148kcal5.6g9.3g9.4g3.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124613