Omena-raparperihilloke

Kuori omenat ja raparperit.

Pilko ne ja lisää veden kanssa kattilaan.

hauduta kypsäksi ja lisää hillosokeri ja kiehauta 10 - 15 min.
Purkita lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen kuorittu1284g526kcal2.6g120.7g1.3g23.1g
Raparperi 856g288kcal5.9g47.1g0.9g12g
Vesi, vesijohtovesi 214g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g1070g4173kcal0g1048.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6848g9975kcal17g2432.8g4.4g70.2g
Valittu annoskoko3424g4988kcal8.5g1216.4g2.2g35.1g
Annoskoko puolitettuna1712g2494kcal4.3g608.2g1.1g17.6g
Arvot/100g100g146kcal0.2g35.5g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429970