Täysjyväsämpylä

Hiiva liotetaan veteen, lisätään mausteet.

Alustetaan taikinaan jauhot, lisätään loppupuolella pehmeä rasva.

220 astetta, noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Parsky
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 6.2g4.7kcal0.8g0.1g0g0.4g
Voi ingman13g90kcal0g0g10g0g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 3g12kcal0g3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 65g223kcal6.6g45.5g0.8g2.3g
Myllärin sämpyläjauhoseos 1 dl = 70g130g435kcal15.6g85.7g3.1g10.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana686g1530kcal46g268.6g27.8g26.8g
Valittu annoskoko343g765kcal23g134.3g13.9g13.4g
Annoskoko puolitettuna172g383kcal11.5g67.2g7g6.7g
Arvot/100g100g223kcal6.7g39.2g4.1g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253565