Opiskelijan pannari

Vatkaa munat, sekoita muut aineet joukkoon: litra maitoa, lusikallinen suolaa ja 5 dl vehnäjauhoja.

Anna taikinan olla 10 min 'kypsymässä'.

Laita uunipellille 25 g voita 225 asteiseen uuniin.

Kun voi on sulanut ja 10 min taikina seisonut, kaada taikina uunipellille voin päälle ja paista uunissa n 30 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 218g138kcal6.5g10.5g7.6g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta71g255kcal9.2g49.5g1.5g2.5g
Voi 5.4g40kcal0.1g0g4.4g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 48g68kcal6g0.1g4.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana686g1001kcal43.6g120.2g36.8g5g
Valittu annoskoko343g500kcal21.8g60.1g18.4g2.5g
Annoskoko puolitettuna172g250kcal10.9g30.1g9.2g1.3g
Arvot/100g100g146kcal6.4g17.5g5.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264356