Kanaherkkulihapullat

Sekoita keskenään kanan jauheliha, raastettu kesäkurpitsa ja pieniksi pilkottu paprika, juustoraaste, pilkottu sipuli (pakastettu pilkottu sipuli on suosikkini, käy ihan hyvin tähän), soijakastike ja muut mausteet oman maun mukaan.

Itse käytän Kenwoodia sekoittamiseen ja se on kätevä kaveri.

Paista voissa tai oliiviöljyssä makusi mukaan tasaisella keskilämmöllä (3) niin ei kärähdä herkästi.

Paistaminen kestää pidempään sillä mutta ei käräytä herkästi.

Yllättävän hyvä oli tämä muunnos karppausohjeesta.

Broilerin liha on vaikeampi käsissä pyöritellä mutta sai silti koossa pidettyä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia140g196kcal23.8g0g11.2g0g
Paprika, punainen51g13kcal0.5g2.3g0.2g1g
Kesäkurpitsa zucchini 66g12kcal0.4g1.7g0.3g0.5g
Pizzajuustoraaste, annos 360g35g98kcal10.9g0g6g0g
Soijakastike 7g4.2kcal0.4g0.7g0g0g
Valkosipulisuola, mauste santa maria (Santa maria), annos 10g3.5g2.1kcal0.1g0.5g0g0g
Paprikajauhe 3.5g11kcal0.5g0.6g0.5g1.3g
Mustapippuri 1.8g4.9kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)35g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana686g703kcal74.6g16.4g36.8g7.8g
Valittu annoskoko343g351kcal37.3g8.2g18.4g3.9g
Annoskoko puolitettuna172g176kcal18.7g4.1g9.2g2g
Arvot/100g100g103kcal10.9g2.4g5.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294192