Uuniperunantäyte sieni-katkarapu

Kuullota sienet ja sipuli kattilassa, lisää tuorejuusto ja yrtit ja anna hautua 10 min. Lisää viimeiseksi kermaviili ennen tarjoilua uuniperunan kyljessä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu117g350kcal4.8g4.7g35g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 88g56kcal2.8g4.2g3.1g0g
Katkarapu 47g32kcal6.7g0g0.5g0g
Sieni-sipulihakkelus 58g16kcal0.9g1.6g0.3g1.6g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 1.2g0.8kcal0g0.1g0g0g
Selleri, annos 50g29g4.1kcal0.3g0.9g0g0g
Tilli mauste1.3g0.2kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.8g3kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana686g925kcal31.2g24.2g77.8g3.2g
Valittu annoskoko343g462kcal15.6g12.1g38.9g1.6g
Annoskoko puolitettuna172g231kcal7.8g6.1g19.5g0.8g
Arvot/100g100g135kcal4.5g3.5g11.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96636