Vähähiilihydraattinen katkarapukasari

Kuullota sipulit, chili ja selleri basilikaoliiviöljyssä.

Lisää tomaattimurska, tomaattipyree, liemikuutiot, vesi ja mausteet.

Kiehauta, lisää silputtu basilika ja sitruunamehu.

Anna poreilla 10 minuuttia.

Tarkista maku.

Lisää jäiset katkaravut (itse käytin Pirkan isoja katkoksia mutta niitä ei löytynyt tuosta listalta), kiehauta ja nauti.

Itse söimme tämän kesäkurpitsaraasteen kanssa, vähillä hiilareilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Tiatalvikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)101g67kcal15.2g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.3g2.3kcal0.2g0.4g0g0g
Chili paprika punainen6.3g2.5kcal0.1g0.6g0g0g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka14g1.5kcal0.2g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g113g26kcal1.6g3.8g0.5g0g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk4.2g1.6kcal0.1g0.3g0g0.2g
Kasvisliemikuutio, Knorr2.8g7.9kcal0.2g0.3g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 56g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 3.7g1kcal0.1g0g0g0.1g
Valkopippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sitruunamehu, laimentamaton21g4.4kcal0.1g0.3g0g0g
Oliiviöljy 3.9g35kcal0g0g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana686g308kcal36.2g13.6g11.6g1.4g
Valittu annoskoko343g154kcal18.1g6.8g5.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna172g77kcal9.1g3.4g2.9g0.4g
Arvot/100g100g45kcal5.3g2g1.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411107