Lohi ranskankermakastikkeessa

N. 400 g lohta
purkki 5 % creme fraichea
mausteita maun mukaan: suola, tilli, sitruunapippuri, sitruunan/limen mehu

Annetaan maustua muutama tunti, viimeinen tunti huoneenlämmössä.

Lisätään uunivuokaan creme fraiche lohen ympärille.

Paistetaan uunissa noin 15-20 minuuttia noin 200 asteessa.

Tarjoillaan perunalisäkkeen ja kasvisten kanssa.

Totoro80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskankerma kevyt rasvaa 5%33g30kcal1.3g2.5g1.7g0g
Lohifilee300g585kcal56.1g0g40.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl10g90kcal0g0g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana687g1410kcal114.8g5g104.4g0g
Valittu annoskoko343g705kcal57.4g2.5g52.2g0g
Annoskoko puolitettuna172g353kcal28.7g1.3g26.1g0g
Arvot/100g100g205kcal16.7g0.7g15.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=46874