Kasvissosekeitto

Lisää keitinveteen liemijauhe ja kiehuvaan veteen porkkanat ja perunat.

Viiden minuutin kuluttua purjojen syötävä (eli vaalea) osa ja sipuli pilkottuna.

Lopuksi perunoiden ja porkkanoiden jo pehmettyä lisää joukkoon parsakaali.

Valuta ylimääräinen keitinvesi talteen ja soseuta vihannekset.

Lisää keitinvettä takaisin siinä määrin kuinka juoksevaa ja riittoisaa keitosta haluat.

Lisää haluamasi mausteet ja tilkka rasvatonta maitoa antamaan väriä ja kuohkeutta.

Voilá! Nauti täydellisen ruisleivän kanssa ja nimenomaan nauti - sillä siitähän painonhallinnassa on lopulta kyse.

Tunnista itsesi, halusi ja tarpeesi ja syö vain kun nälkä ja vain kun ruoka todella on nautinnollista!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 785 grammaa

Helinanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g20g12kcal0.3g2.6g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g22g6.1kcal0.1g1.3g0g0.5g
Purjosipuli 22g5kcal0.4g0.5g0g0.5g
Kukkakaali 44g11kcal0.8g1g0.1g1g
Sipuli (kuorittu)6g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi219g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g0.7g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen11g3.6kcal0.4g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana687g80kcal4.4g12.8g0.2g4.6g
Valittu annoskoko343g40kcal2.2g6.4g0.1g2.3g
Annoskoko puolitettuna172g20kcal1.1g3.2g0.1g1.2g
Arvot/100g100g12kcal0.6g1.9g0g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86985