Nakkikeitto

6 perunaa, pieniä/keskikokoisia
1/4 lanttu
2 porkkanaa
1/2 purjosipulia
2 litraa vettä
100g vihreitä papuja (puoli pussia)
1 1/2 pkt Atria nakkeja
2 lihaliemikuutiota
Persiljaa

Lämmitä vesi kiehuvaksi ja lisää lihaliemikuutiot, anna sekottua.

Lisää pilkotut vihannekset ja anna kiehua n. 15min.

Lanttu pehmenee hitaimmin, tarkkaile.

Sillä välin pilko ja paista nakit.

Kun lanttu menee kauhan kärjellä halki, lisää nakit ja anna hautua hetken.

Bon appétit!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Mmikael
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 40g30kcal0.7g6.2g0.1g0.4g
Lanttu 33g10kcal0.3g1.5g0.1g0.6g
Porkkana 25g8.3kcal0.2g1.4g0.1g0.6g
Purjosipuli 8.4g1.9kcal0.2g0.2g0g0.2g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 9g3.2kcal0.2g0.4g0g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi2.1g5.8kcal0.2g0.1g0.5g0g
Persilja 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Nakki, Atria A-lk kuoreton38g83kcal4.2g0.9g7.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 188g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana687g283kcal12g21.4g15.8g4g
Valittu annoskoko344g142kcal6g10.7g7.9g2g
Annoskoko puolitettuna172g71kcal3g5.4g4g1g
Arvot/100g100g41kcal1.7g3.1g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256320