Rasvainen jauhelihakastike

250 grammaa sikanautajauhelihaa 23%
500 grammaa tomaattimurskaa
1 sipuli
3 valkosipulin kynttä
1 tl pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit pilkottuna.

Lisää muut mausteet ja valkosipuli sekä tomaattimurska.

Keitä 30-45 minuuttia keskilämmöllä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 188g55kcal1g9.9g0.4g3.6g
Atria sika-nauta jauheliha 23%94g253kcal15.9g0g21.6g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Valkosipuli 4.5g4.9kcal0.4g0.7g0g0.1g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g1.5g5.5kcal0.2g0.9g0.1g0g
Mustapippuri 0.7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g17g152kcal0g0g16.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana687g965kcal36.2g27.2g78.2g9g
Valittu annoskoko344g483kcal18.1g13.6g39.1g4.5g
Annoskoko puolitettuna172g241kcal9.1g6.8g19.6g2.3g
Arvot/100g100g141kcal5.3g4g11.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428650