Kekin possupata

Ruskista possunlihat florassa.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Lisää sipulit, currytahna, sienet ja ananasmurska.

Seikoita joukkoon 1-2 rkl vehnäjauhoja.

Sekoita hyvin.

Lisää 2dl vettä ja loraus fondya tai tms. Kaada joukkoon 1dl 5% fraichea.

Hauduta uunissa tai levyllä 25 min. Lisää joukkoon kookosmaito ja kuumenna vielä 5 min. Tarjoa esim.

riisin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)125g200kcal23.8g0g11.3g0g
Sipuli 31g10kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Curry Paste red, Aroy-D4.7g4.8kcal0.2g0.7g0.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.6g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Herkkusieni säilyke 25g4.2kcal0.5g0.1g0.1g0.6g
Ananasmurska ananasmehussa Rainbow31g16kcal0.1g3.8g0g0g
Flora culinesse1.6g12kcal0g0g1.3g0g
Fraiche 5% Valio31g28kcal1.3g2.4g1.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.7g16kcal0.5g3.3g0.1g0.2g
Kookosmaito 25g52kcal0.5g0.7g5.3g0.1g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana688g687kcal54.8g25.6g40g2.8g
Valittu annoskoko344g344kcal27.4g12.8g20g1.4g
Annoskoko puolitettuna172g172kcal13.7g6.4g10g0.7g
Arvot/100g100g100kcal8g3.7g5.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113586