Perunajuustomunakas

Pilko sipuli ja peruna ja pyöräytä ne öljyssä pannulla.

Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita tilkka vettä.

Kaada munaseos kuumalle pannulle.

Kun on hieman hyytynyt, lisää tomaatit ja juusto.

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 94g52kcal1.5g12.4g0.2g0.8g
Kananmuna kuoreton 138g197kcal17.2g0.4g14.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 8.8g78kcal0g0g8.8g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 38g85kcal1.9g6.6g5.3g2.2g
Gouda 30% (viipaleet) (X-tra), annos 15g19g68kcal4.3g0g5.6g0g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.7g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana688g976kcal50.6g42.2g68.2g7.2g
Valittu annoskoko344g488kcal25.3g21.1g34.1g3.6g
Annoskoko puolitettuna172g244kcal12.7g10.6g17.1g1.8g
Arvot/100g100g142kcal7.4g6.1g9.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274675